Menu
Your Cart

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία DATASTAR ΜΠΡΙΣΚΟΛΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό την δραστηριοποίησή της στο χώρο των αναλωσίμων προϊόντων της πληροφορικής και της οργάνωσης γραφείου.  

Η εταιρεία DATASTAR απασχολεί 14 ανθρώπους, οι περισσότεροι με πολύχρονη παρουσία στον χώρο των προϊόντων της πληροφορικής και οργάνωσης γραφείου, με στόχο της να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες. Παράλληλα, μέσα από προσεκτική ανάλυση των αναγκών του χώρου και της αγοράς, επέλεξε με προσοχή όλους τους οίκους και τα προϊόντα τους που εκπροσωπεί, ώστε να μπορεί να επιτυγχάνει πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητά.

Η DATASTAR δουλεύοντας με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων και μια ομάδα έμπειρων συνεργατών, εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, συνεργαζόμενη με μεγάλους διανομείς και κέντρα πωλήσεων.

Στο πλαίσιο εξειδίκευσης και συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της, η εταιρεία μας, DATASTAR Ε.Π.Ε., είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015.

Η προσεκτική επιλογή των προϊόντων και η συνεργασία με μεγάλους οίκους  του εξωτερικού, όπως η αποκλειστική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα του κορυφαίου κινεζικού εργοστασίου NINESTAR - G&G, εδραιώνουν την DATASTAR σαν μια από τις πιο καταξιωμένες και δυναμικές εταιρείες στον χώρο.

Η επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία της DATASTAR στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Τα 14 άτομα που απασχολεί σήμερα η εταιρεία καλύπτουν όλο το φάσμα γνώσεων των αντικειμένων της εταιρείας, με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και συνέπεια, η οποία στηρίζεται στην συνεχή ενημέρωση και γνώση όλων των νέων προϊόντων και τεχνολογιών.

Η G&G είναι εμπορικό σήμα της NINESTAR, παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή και παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή αναλώσιμων υλικών. Ο όμιλος εταιρειών "NINESTAR Group" είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τυποποιημένων αναλωσίμων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000. Η Ninestar έχει την έδρα της στην πόλη Zhuhai, επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. Ninestar - η εταιρεία που ανέπτυξε το πρώτο συμβατό chip για το φυσίγγιο στον κόσμο, και αυτή η επιτυχία σηματοδότησε την έναρξη μιας επανάστασης στην αγορά των συμβατών αναλωσίμων. Σήμερα, το μερίδιο της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά τσιπ είναι πάνω από 70%, το μερίδιο των συμβατών αναλωσίμων στην παγκόσμια αγορά είναι πάνω από 20%. Η Ninestar παρέχει υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση σε πελάτες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από δέκα χρόνια. Η NINESTAR έχει τη δική της παραγωγή, ομάδα μηχανικών και διάφορα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης. Η NINESTAR Group κατέχει υποκαταστήματα, αποθήκες και κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης στις Κάτω Χώρες, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Ελβετία. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Ninestar αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια καταναλωτές. Η θυγατρική του ομίλου Ninestar Group, Seine, έλαβε τον τίτλο "Η πιο πολύτιμη εταιρεία / η πιο πολύτιμη επιχείρηση" και κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων Best SMEs (μεσαίες επιχειρήσεις) το 2011, καθώς και στην αξιολόγηση "Up-And-Comers ("Rising Business Stars") το 2012. Και οι δύο βαθμολογίες ανήκουν στην Forbes China. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Ninestar αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια καταναλωτές. Η θυγατρική του ομίλου Ninestar Group, Seine, έλαβε τον τίτλο "Η πιο πολύτιμη εταιρεία / η πιο πολύτιμη επιχείρηση" και κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων Best SMEs (μεσαίες επιχειρήσεις) το 2011, καθώς και στην αξιολόγηση "Up-And-Comers ("Rising Business Stars") το 2012. Και οι δύο βαθμολογίες ανήκουν στην Forbes China. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Ninestar αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια καταναλωτές. Η θυγατρική του ομίλου Ninestar Group, Seine, έλαβε τον τίτλο "Η πιο πολύτιμη εταιρεία / η πιο πολύτιμη επιχείρηση" και κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων Best SMEs (μεσαίες επιχειρήσεις) το 2011, καθώς και στην αξιολόγηση "Up-And-Comers ("Rising Business Stars") το 2012. Και οι δύο βαθμολογίες ανήκουν στην Forbes China.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται ακόμη με πλήθος προμηθευτών, ώστε να μπορεί να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πελατών της.


Τα στοιχεία που διακρίνούν την DATASTAR στην μέχρι σήμερα πορεία της είναι:

- η άμεση επαφή και κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας,

- η σύγχρονη νοοτροπία στην σχέση μαζί τους, τόσο κατά την διάρκεια της πώλησης όσο και και μετά απ' αυτήν,

- η συνέπεια σε όλες τις συναλλαγές της,

- η ταχύτητα εξυπηρέτησης και παράδοσης των παραγγελιών,

- το μεγαλύτερο στοκ στην Ελλάδα σε συμβατά αναλώσιμα για εκτυπωτές, τόσο σε ποσότητα όσο και σε διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων,

- η τεχνογνωσία και συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού μας στις εξελίξεις του χώρου μας.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχεία μαζί δίνουν το στίγμα της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρείας μας με μοναδικό γνώμονα την ολοένα καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο.  

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία .

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς 
για την DATASTAR  Ε.Π.Ε.,

Παναγιώτης Γ. Μπρισκόλας