Menu
Your Cart

Συνεργάτες

 

Η G&G είναι εμπορικό σήμα της NINESTAR, παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή και παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή αναλώσιμων υλικών. Ο όμιλος εταιρειών "Ninestar Group" είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τυποποιημένων αναλωσίμων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000. Η NINESTAR έχει την έδρα της στην πόλη Zhuhai, επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. NINESTAR - η εταιρεία που ανέπτυξε το πρώτο συμβατό chip για το φυσίγγιο στον κόσμο, και αυτή η επιτυχία σηματοδότησε την έναρξη μιας επανάστασης στην αγορά των συμβατών αναλωσίμων. Σήμερα, το μερίδιο της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά τσιπ είναι πάνω από 70%, το μερίδιο των συμβατών αναλωσίμων στην παγκόσμια αγορά είναι πάνω από 20%. Η Ninestar παρέχει υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση σε πελάτες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από δέκα χρόνια. Η NINESTAR έχει τη δική της παραγωγή, ομάδα μηχανικών και διάφορα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης. Η NINESTAR Group κατέχει υποκαταστήματα, αποθήκες και κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης στις Κάτω Χώρες, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Ελβετία. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου NINESTAR αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια καταναλωτές.

 

Η θυγατρική του ομίλου Ninestar Group, Seine, έλαβε τον τίτλο "Η πιο πολύτιμη εταιρεία / η πιο πολύτιμη επιχείρηση" και κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων Best SMEs (μεσαίες επιχειρήσεις) το 2011, καθώς και στην αξιολόγηση "Up-And-Comers ("Rising Business Stars") το 2012. Και οι δύο βαθμολογίες ανήκουν στην Forbes China. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Ninestar αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια καταναλωτές. Η θυγατρική του ομίλου Ninestar Group, Seine, έλαβε τον τίτλο "Η πιο πολύτιμη εταιρεία / η πιο πολύτιμη επιχείρηση" και κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων Best SMEs (μεσαίες επιχειρήσεις) το 2011, καθώς και στην αξιολόγηση "Up-And-Comers ("Rising Business Stars") το 2012. Και οι δύο βαθμολογίες ανήκουν στην Forbes China. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Ninestar αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια καταναλωτές. Η θυγατρική του ομίλου NINESTAR Group, Seine, έλαβε τον τίτλο "Η πιο πολύτιμη εταιρεία / η πιο πολύτιμη επιχείρηση" και κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων Best SMEs (μεσαίες επιχειρήσεις) το 2011, καθώς και στην αξιολόγηση "Up-And-Comers ("Rising Business Stars") το 2012. Και οι δύο βαθμολογίες ανήκουν στην Forbes China.

                                                                                                                

 

Η G&G είναι ένα διάσημο εμπορικό σήμα με παγκόσμια φήμη. Τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα λειτουργούν με κασέτες G&G, επιβεβαιώνοντας ότι τα προϊόντα G&G αντιστοιχούν σε προϊόντα παγκόσμιας κλάσης. Οι κασέτες πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες. 130 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως έχουν επιλέξει τη μάρκα G&G ως αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην απαιτούμενη ποιότητα, κόστος και επίπεδο υποστήριξης. Η εταιρεία έχει 6 γραφεία σε όλο τον κόσμο: Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Ολλανδία, Ιαπωνία, Γερμανία.

 

Η φιλοσοφία της μάρκας G&G - η ποιότητα των αρχικών κασετών σε τιμή σημαντικά χαμηλότερη.

 

Τα δοχεία G&G χρησιμοποιούν μόνο υλικά υψηλής ποιότητας που παρέχουν εξαιρετική εκτύπωση εικόνων και κειμένου. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου STMC, σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλή και χαμηλή υγρασία, εξασφαλίζοντας συνεπή ποιότητα προϊόντος. Σε συνδυασμό με ένα άκαμπτο σύστημα ελέγχου ποιότητας ανεπτυγμένο από το πρωτοποριακό και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της G&G, αυτό κατέστησε δυνατή την σχεδόν πλήρη εξάλειψη ελαττωματικών προϊόντων.

 

Τον Οκτώβριο του 2013, η εταιρεία ξεκίνησε μια νέα αυτοματοποιημένη εσωτερική παραγωγή η οποία καλύπτει έκταση 400.000 m2. Η παραγωγή απασχολεί πάνω από 5.000 υπαλλήλους.

Επιλογή κασετών G&G - μείωση του κόστους εκτύπωσης με σταθερή ποιότητα.

Τα δοχεία G&G προστατεύονται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιώντας πλατφόρμες που χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες και εργάζονται σε στενή συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα που προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και υψηλό επίπεδο υποστήριξης για προϊόντα G&G.

Τα δοχεία G&G είναι πιστοποιημένα για όλα τα μεγάλα διεθνή πρότυπα, όπως το ISO9001, CE. Σύμφωνα με την οδηγία RoHS, τα φυσίγγια δεν περιέχουν μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο και άλλες επικίνδυνες ουσίες.

500 μηχανικούς παγκοσμίως, 5 ανεξάρτητα ερευνητικά κέντρα

Οι τεράστιες προσπάθειες κατευθύνονται προς τη δοκιμή των προϊόντων και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών προκειμένου να παράσχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και να είναι τα πρώτα που τα εισάγουν στην αγορά.

Η Ninestar δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες. Δημιουργήθηκε ένα πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο διανομής. Η έδρα βρίσκεται στην Κίνα, 6 γραφεία: Ninestar Technology Co. Ε.Π.Ε. (LA), Ninestar Technology Co. Ε.Π.Ε. (SF), Ninestar Technology Co. Ε.Π.Ε. (NY), Ninestar Technology Co. Ε.Π.Ε. (Ολλανδία), Γραφείο Ninestar Ιαπωνίας, Γραφείο Ninestar Γερμανίας PBC GmbH

Ποιότητα από την G&G NINESTAR

Ποιότητα του Ninestar

Αυτή η κασέτα γραφίτη προέρχεται από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κασετών γραφίτη στον κόσμο. Ο όμιλος διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής γραφίτη και μια τεράστια περιοχή παραγωγής. Οι εγγεγραμμένοι δικηγόροι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ελέγχουν αν ο σχεδιασμός των κασετών σέβεται την πνευματική ιδιοκτησία των κατασκευαστών εκτυπωτών.

Νέο τσιπ στην κασέτα

Η κασέτα γραφίτη περιέχει ένα νέο τσιπ γραφίτη που λειτουργεί ακριβώς όπως το τσιπ HP.

Το εργοστάσιο λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες διαχείρισης ποιότητας των διεθνών περιβαλλοντικών προτύπων ISO 9001 και ISO 14001. Κάθε προϊόν έχει πιστοποιηθεί με CE.

Μεταφορά ασφαλές συσκευασμένο

Ο γραφίτης Pignuin συσκευάζεται με ασφάλεια

Οι κασέτες γραφίτη συσκευάζονται απολύτως ασφαλείς για μεταφορά. Από τη μία πλευρά, το φυσίγγιο με τμήματα αφρού προστατεύεται από τις κραδασμούς, από την άλλη πλευρά, η κασέτα τόνερ προστατεύεται από την ίδια με κίτρινη αντιστατική μεμβράνη. Η προστασία της φύσιγγας από τη διαρροή προστατεύει μια ταινία ασφαλείας που πρέπει να αφαιρεθεί με ισχυρό τράβηγμα πριν την εισαγωγή της κασέτας.

Γιατί G&G;

Ο αυτοκρατορικός πιγκουίνος ως σύμβολο εμπορικού σήματος της G&G

Ο αυτοκράτορας Penguin ως εμπορικό σήμα. Η εικόνα του αυτοκράτορα πιγκουίνου είναι να γεμίσει το εμπορικό σήμα με τις ιδιότητες του θάρρους, του πάθους, της κομψότητας, της φιλικότητας προς το περιβάλλον και της ενότητας. Επιπλέον, η Ninestar θέλει να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα πιγκουίνος για να επισημάνει την αλλαγή του κλίματος και να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους και τους πελάτες της να ενεργούν με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.